Sunday, January 30, 2011

CNY..

   Aku tak sabar-sabar nak balik kampung ari rabu ni...  Rindu sangat kat sume orang... setelah hampir 2 bulan tak bjumpe..  kitorang blik kampung ni pun sbab ayah abe nk tunang.. wuawua... ayah abe nk tunang... x lme lg kawen... moga-moga ayah abe x akan melupakan aq... Aq sayang gilerz kat dia... :'(
   Pulang ke kg ni mmg menyeronokkan... dapat jumpe sume org yg dah lme x jumpe.. dapat mendengar suara orang yang telah lama aq rindui.. Maklumlah.. selama ni hanya berhubung melalui facebook je.. :( Pastu dapat makan.. wow!! makan yang pling banyak.. x heran lah klu badan aq mcm ni punya besar..aq rasa klu aq bwak blik kwn2 aq yg kurus kedeking tu,, mesti trus jdi gemuk.. haha..
    Anywhere,, aq nak ucapkan SELAMAT BERTUNANG kat ayah abe... aq pun x sabar2 nak habis cny.. sbab bile abis cny,, aq dapat bertemu semula dengan.. PHD... owh my love.. muahh....<3

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete